Adventure Golf


I idylliske omgivelser har vi etableret en 18-huls adventure golf bane som har både vandløb, søer samt store vandfald. Alle banerne er opbygget med fairway, rough, green, bunker og forhindringer, som gør hver enkelt bane unik og udfordrende. Området er anlagt med flisesti, så barnevogne og kørestolsbrugere også kan komme med hele vejen rundt og være en del af fællesskabet.

Har I brug for en pause, kan forfriskninger hentes i golfhuset og nydes på vores terrasse, hvorfra der er udsigt over hele området.
Spillet:
Spillet er en kombination af rigtig golf og minigolf, som spilles med en putter, og hullerne er udformede som rigtige golfhuller med div. forhindringer. 1 runde på alle 18 huller tager ca. 1½ time med 4 personer. Dette er underholdning og spænding for hele familien – ung som gammel. Ved store selskaber, spilles der med forskudt starthul.
OBS: 
Banen er Pay and play, så man kan bare komme når det passer en, og behøves ikke at bestille tid, dog må man meget gerne lige ringe til os og bestille tid ved store selskaber over 10 personer. Når man ankommer vil man i golfhuset finde alt udstyr ( putter, bolde, scorecard og kuglepinde ).
Golf banen har fra uge 17 til og med uge 37
Betaling:

Foretages i golfhuset med kontanter eller mobilepay ( nr. 82 224 ). Betaling SKAL foretages før man starter med at spille på banen.

Bemærk venligst af Wild´n´Fun tager et gebyr på alle kreditkort transaktioner foretaget med et UDENLANDSK udstedt kreditkort og Dansk mastercard. Gebyret er 3,75 %  

Please note that Wild'n'Fun charges a fee on all credit card transactions made with a FOREIGN issued credit card or Danish Mastercard. The fee is 3.75%